Η ΑΡΓΩ Α.Ε. κατέχει όλες τις απαιτούμενες άδειες εμπορίας για τα πετρελαιοειδή προϊόντα συμπεριλαμβανομένων και των αφορολόγητων ναυτιλιακών καυσίμων σε όλη την επικράτεια λόγω των ιδιόκτητων αποθηκευτικών χώρων που διαθέτει.

Στην Κάλυμνο διαθέτει δύο υπερσύγχρονες, πλήρως αυτοματοποιημένες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διανομής υγρών καυσίμων από τις οποίες διακινείται ο κύριος όγκος των καυσίμων της.


Επιπλέον των παραπάνω, η ΑΡΓΩ διαθέτει εγκαταστάσεις στην Κώ, τη Νάξο, τη Θήρα, την Πάρο, Μήλο και Κεφαλονιά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Οι εγκαταστάσεις πληρούν τις πιο αυστηρές τεχνικές προδιαγραφές με βάση τις διεθνείς απαιτήσεις και είναι σχεδιασμένες ώστε να παρέχουν δυνατότητα ευέλικτης αποθήκευσης και καλύτερης διαχείρισης των προϊόντων. Και στις δύο εγκαταστάσεις (ανατολική - δυτική) υπάρχουν ιδιόκτητες προβλήτες - λιμενικά έργα, τα οποία συντελούν καθοριστικά στην αυτονομία τους και στην ασφαλέστερη λειτουργίας τους λόγω των υπέργειων αυτόνομων αγωγών φορτοεκφόρτωσης δεξαμενοπλοίων και των υποδομών πρυμνοδέτησης και πλαγιοδέτησης πλοίων ολικού μήκους έως και 150 μέτρων.


Στιγμές Αργώ

Βυτία

Βυτιοφόρα της Αργώ

Στα νησιά χρησιμοποιείται αποκλειστικά ιδιόκτητος στόλος βυτιοφόρων Συνέχεια

Πλοία

Δεξαμενόπλοια της Αργώ

Στα νησιά χρησιμοποιούνται ιδιόκτητα δεξαμενόπλοιαΣυνέχεια