Λιπαντικά

Η εταιρεία αφοσιωμένη στην ποιότητα και μέσα στα πλαίσια της στρατηγικής της για το branding της επέλεξε να συνεργάζεται αποκλειστικά με μία από τις παγκοσμίως μεγαλύτερες και αναγνωρισμένες εταιρίες στο χώρο των λιπαντικών, τη Shell, δίνοντας πρωτίστως έμφαση στο όφελος του τελικού καταναλωτή και των συνεργατών της.

Η συνεργασία έχει αρχίσει από το 1934. Πρόσφατα, έχει συνάψει με τον Όμιλο Π. Πετρόπουλου, αποκλειστικό διανομέα των λιπαντικών της Shell στην Ελλάδα, , ειδική συμφωνία για την πώληση των λιπαντικών της Shell μέσω του δικτύου των πρατηρίων της ΑΡΓΩ. Το 2010, και με αφορμή την παρατεταμένη οικονομική ύφεση στη χώρα, εγκαινίασε μία νέα επιτυχημένη συνεργασία στην εμπορία λιπαντικών με την εταιρεία CYCLON ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Δύο αδελφές εταιρείες της ΑΡΓΩ Α.Ε έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα διανομής των αντίστοιχων λιπαντικών στο νομό Δωδεκανήσου. Τα προϊόντα και των δύο εταιρειών είναι εφοδιασμένα με πιστοποιητικά ποιότητας ISO και πληρούν όλες τις τεχνικές προδιαγραφές που απαιτεί η εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Πέραν της ικανοποίησης των αναγκών λίπανσης των πελατών της ΑΡΓΩ Α.Ε, οι αδελφές εταιρείες λαμβάνουν μέρος σε δημόσιους διαγωνισμούς προμήθειας λιπαντικών και πωλούν τα σχετικά προϊόντα σε συνεργεία αυτοκινήτων, σε βιοτεχνίες, λατομεία, ναυτιλιακές εταιρείες εσωτερικού και εξωτερικού. Οργανωμένες αποθήκες λιπαντικών λειτουργούν στην Κάλυμνο, την Κω, Ρόδο και τη Θεσσαλονίκη και τα λιπαντικά μπορούν να διανεμηθούν σε χαρτοκιβώτια, δοχεία, βαρέλια, δεξαμενές 1.000lt και χύμα με βυτία ή πλωτά μέσα.

To 2015 η Αργώ δημιούργησε δική της πλήρη σειρά λιπαντικών, τα οποία παράγονται και συσκευάζονται στη Γερμανία. Πρόκειται για μία σειρά λιπαντικών με αξεπέραστη Γερμανική ποιότητα, που πληρεί τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές ποιότητας και προσφέρεται σε πολύ ανταγωνιστική τιμή. Πρόκειται για επώνυμα (ΑΡΓΩ) λιπαντικά Γερμανίας τα οποία προσδίδουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους πρατηριούχους της εταιρείας λόγω ιδανικής σχέσης ποιότητας - τιμής.Στιγμές Αργώ

Δίκτυο πρατηρίων

Πρατήριο Αργώ

Tο δίκτυο πρατηρίων αναπτύσσεται σταθερά στα νησιά του Αιγαίου Συνέχεια

Καύσιμα

Καύσιμα Αργώ

Τα καύσιμα πληρούν όλες τις τελευταίες προδιαγραφέςΣυνέχεια